Chemistry and technology of flavors and fragrances

Introduction; Identification of Aroma Chemicals; Flavor Generation in Food; Aroma ChemicAroma Chemicals III: Sulfur Compounds; als I: C, H, O Compounds; Aroma Chemicals II: Heterocycles; Aroma Chemicals IV: Musks; Aroma Chemicals V: Natural Aroma Chemicals; Molecules of Taste and Sensation; Stability of Aroma Chemical; Rational Odorant Design; Applications I: Flavors; Applications II: Fragrance

Chemistry and technology of flavors and fragrances

David Rowe.

Blackwell Publishing CRS Press

2005

Abstract

This book contains information obtained from authentic and highly regarded sources.Reprinted material is quoted with permission, and sources are indicated. Reasonable effortshave been made to publish reliable data and information, but the author and the publishercannot assume responsibility for the validity of all materials or for the consequencesof their use.

  1. Introduction

  2. Identification of Aroma Chemicals

  3. Flavor Generation in Food

  4. Aroma Chemicals I: C, H, O Compounds

  5. Aroma Chemicals II: Heterocycles

  6. Aroma Chemicals III: Sulfur Compounds

  7. Aroma Chemicals IV: Musks

  8. Aroma Chemicals V: Natural Aroma Chemicals

  9. Molecules of Taste and Sensation

  10. Stability of Aroma Chemicals

  11. Rational Odorant Design

  12. Applications I: Flavors

Citation

Chemistry and technology of flavors and fragrances Blackwell Publishing CRS Press, 2005.

Collection

Hóa học

Related document

Chemistry and technology of flavors and fragrancesAdvances in water and wastewater treatment technologyApplied surfactants: Principles and applications

Chemistry and technology of flavors and fragrances

Advances in water and wastewater treatment technology

Applied surfactants: Principles and applications

QR code

Chemistry and technology of flavors and fragrances

Content

  • Thứ Ba, 14:23 08/06/2021

Tin tiêu điểm

Tài nguyên giáo dục mở Việt Nam (Vietnam Open Educational Resources – VOER)

Thứ Sáu, 19:07 02/12/2022

Tài nguyên truy cập mở Digital Commons Network

Thứ Sáu, 15:15 04/11/2022

Thư viện ĐH Công nghiệp Hà Nội triển khai giới thiệu, hướng dẫn khai thác tài nguyên thư viện đến sinh viên K17

Thứ Năm, 07:43 27/10/2022

Giới thiệu bộ sưu tập lĩnh vực cơ khí, chế tạo máy

Thứ Tư, 10:29 19/10/2022
THÔNG BÁO V/v cấp tài khoản truy cập thư viện số ĐH Công nghiệp Hà Nội

THÔNG BÁO V/v cấp tài khoản truy cập thư viện số ĐH Công nghiệp Hà Nội

Thứ Sáu, 15:09 30/09/2022

Các bài đã đăng

Reflect 2: Listening & Speaking (Student's Book)

Thứ Sáu, 09:55 22/09/2023

Reflect 1: Reading & Writing (Teacher's guide)

Thứ Sáu, 09:43 22/09/2023

Reflect 1: Reading & Writing

Thứ Sáu, 09:25 22/09/2023

Reflect 1: Listening & Speaking (Teacher's guide)

Thứ Sáu, 09:10 22/09/2023

Tìm hiểu văn hóa tâm linh của người Việt

Thứ Sáu, 08:33 22/09/2023

Biomedical polymers

Thứ Ba, 14:16 08/06/2021

Introduction to MATLAB for engineers

Thứ Ba, 13:58 08/06/2021

Automotive exhaust emissions and energy recovery

Thứ Ba, 13:50 08/06/2021

Principles of polymer processing Second Edition

Thứ Ba, 13:31 08/06/2021

Methods for Phase Diagram Determination

Thứ Ba, 13:24 08/06/2021

Video giới thiệu