Chemistry and technology of flavors and fragrances

Introduction; Identification of Aroma Chemicals; Flavor Generation in Food; Aroma ChemicAroma Chemicals III: Sulfur Compounds; als I: C, H, O Compounds; Aroma Chemicals II: Heterocycles; Aroma Chemicals IV: Musks; Aroma Chemicals V: Natural Aroma Chemicals; Molecules of Taste and Sensation; Stability of Aroma Chemical; Rational Odorant Design; Applications I: Flavors; Applications II: Fragrance

Chemistry and technology of flavors and fragrances

David Rowe.

Blackwell Publishing CRS Press

2005

Abstract

This book contains information obtained from authentic and highly regarded sources.Reprinted material is quoted with permission, and sources are indicated. Reasonable effortshave been made to publish reliable data and information, but the author and the publishercannot assume responsibility for the validity of all materials or for the consequencesof their use.

  1. Introduction

  2. Identification of Aroma Chemicals

  3. Flavor Generation in Food

  4. Aroma Chemicals I: C, H, O Compounds

  5. Aroma Chemicals II: Heterocycles

  6. Aroma Chemicals III: Sulfur Compounds

  7. Aroma Chemicals IV: Musks

  8. Aroma Chemicals V: Natural Aroma Chemicals

  9. Molecules of Taste and Sensation

  10. Stability of Aroma Chemicals

  11. Rational Odorant Design

  12. Applications I: Flavors

Citation

Chemistry and technology of flavors and fragrances Blackwell Publishing CRS Press, 2005.

Collection

Hóa học

Related document

Chemistry and technology of flavors and fragrancesAdvances in water and wastewater treatment technologyApplied surfactants: Principles and applications

Chemistry and technology of flavors and fragrances

Advances in water and wastewater treatment technology

Applied surfactants: Principles and applications

QR code

Chemistry and technology of flavors and fragrances

Content

  • Thứ Ba, 14:23 08/06/2021

Tin tiêu điểm

PGS.TS Nguyễn Thị Hồng Nga, Giám đốc - Trung tâm Đào tạo Sau đại học trao tặng 02 đầu sách ngoại văn cho Trung tâm Thông tin - Thư viện

Thứ Sáu, 07:37 24/05/2024
Hướng dẫn khai thác Bộ sưu tập tài nguyên giáo dục mở (OER)

Hướng dẫn khai thác Bộ sưu tập tài nguyên giáo dục mở (OER)

Thứ Bảy, 15:58 04/05/2024

Truy cập hàng triệu sách điện tử miễn phí với The Online Books Page

Thứ Hai, 08:38 22/01/2024
5 khóa học miễn phí về thiết kế đồ họa

5 khóa học miễn phí về thiết kế đồ họa

Thứ Tư, 09:33 13/12/2023

7 khóa học “Kỹ thuật cơ khí” sinh viên ngành Cơ khí cần biết

Thứ Sáu, 13:57 08/12/2023

Các bài đã đăng

翻訳教室 (朝日文庫) = Lớp dịch thuật (Asahi Bunko)

Thứ Ba, 14:27 23/07/2024

小説 天気の子 (角川文庫) =Tiểu thuyết Phong hóa cùng em (Kadokawa Bunko)

Thứ Ba, 14:19 23/07/2024

仕事で必要な「本当のコミュニケーション能力」はどう身につければいいのか? = Làm cách nào tôi có thể có được kỹ năng giao tiếp thực sự cần thiết cho công việc?

Thứ Ba, 14:10 23/07/2024

小学生のまんが言葉の使い分け辞典同音異義・異字同訓・類義語・反対語 新装版 = Từ điển dành cho học sinh tiểu học sử dụng từ manga từ đồng âm, từ khác nghĩa, từ đồng nghĩa, từ trái nghĩa

Thứ Ba, 13:57 23/07/2024

小学生のまんが言葉のきまり辞典文法・品詞・表現 新装版 = Từ Điển Từ Manga Cho Học Sinh Tiểu Học Ngữ pháp/Một phần của bài phát biểu/Biểu hiện Phiên bản mới

Thứ Ba, 13:40 23/07/2024

Biomedical polymers

Thứ Ba, 14:16 08/06/2021

Introduction to MATLAB for engineers

Thứ Ba, 13:58 08/06/2021

Automotive exhaust emissions and energy recovery

Thứ Ba, 13:50 08/06/2021

Principles of polymer processing Second Edition

Thứ Ba, 13:31 08/06/2021

Methods for Phase Diagram Determination

Thứ Ba, 13:24 08/06/2021