Nutraceuticals

Nutraceuticals , the fourth volume in the Nanotechnology in the Agri-Food Industry series, is an invaluable resource for anyone in the food industry who needs the most current information about scientific advances in this field. Nutraceuticals are gaining significant attention because of their apparent safety, as well as their nutritional and therapeutic uses. Scientific indications have reinforced dietary interposition as an effective implement for a healthy lifestyle.

Nutraceuticals

Grumezescu, Alexandru Mihai

Academic Press

2016

Abstract

Nutraceuticals , the fourth volume in the Nanotechnology in the Agri-Food Industry series, is an invaluable resource for anyone in the food industry who needs the most current information about scientific advances in this field. Nutraceuticals are gaining significant attention because of their apparent safety, as well as their nutritional and therapeutic uses. Scientific indications have reinforced dietary interposition as an effective implement for a healthy lifestyle. Bioactive components have been shown to exhibit antioxidant, anti-inflammatory, antimicrobial, hypocholesterolemic, hypoglycemic, anti-mutagenic, and anti-carcinogenic roles in the living system. Research professionals, professors, and students will all find this book useful. Includes the most up-to-date research on nanotechniques and the applications most useful in the food industry Presents various natural and synthetic polymer-based nanoparticulate systems and their conjugates to the food industry including proteins, lipids, carbohydrates, and other biopolymers for applications Provides uses of nanoparticle uptake in ingredients as well as the potential side effects of nanoparticle carriers Covers potential benefits and methods of risk assessment for food safety

Citation

Grumezescu, Alexandru Mihai. Nutraceuticals, Academic Press, 2016.

Collection

Bộ sưu tập số Công nghệ Hóa học

Related document

NutraceuticalsBetter Environmental Policy StudiesChemistry third edition

Nutraceuticals

Better Environmental Policy StudiesChemistry third edition

QR code

Nutraceuticals

Content

  • Thứ Tư, 14:59 03/08/2022

Tin tiêu điểm

Hướng dẫn khai thác và sử dụng Thư viện Đại học Công nghiệp Hà Nội năm 2024

Hướng dẫn khai thác và sử dụng Thư viện Đại học Công nghiệp Hà Nội năm 2024

Thứ Ba, 14:33 17/09/2024

PGS.TS Nguyễn Thị Hồng Nga, Giám đốc - Trung tâm Đào tạo Sau đại học trao tặng 02 đầu sách ngoại văn cho Trung tâm Thông tin - Thư viện

Thứ Sáu, 07:37 24/05/2024
Hướng dẫn khai thác Bộ sưu tập tài nguyên giáo dục mở (OER)

Hướng dẫn khai thác Bộ sưu tập tài nguyên giáo dục mở (OER)

Thứ Bảy, 15:58 04/05/2024

Truy cập hàng triệu sách điện tử miễn phí với The Online Books Page

Thứ Hai, 08:38 22/01/2024
5 khóa học miễn phí về thiết kế đồ họa

5 khóa học miễn phí về thiết kế đồ họa

Thứ Tư, 09:33 13/12/2023

Các bài đã đăng

Philosophy of Computer Science: An Introductory Course

Philosophy of Computer Science: An Introductory Course

Thứ Năm, 14:08 21/11/2024
Our Extractive Age: Expressions of Violence and Resistance

Our Extractive Age: Expressions of Violence and Resistance

Thứ Năm, 14:03 21/11/2024
Understanding the DOM: Document Object Model

Understanding the DOM: Document Object Model

Thứ Năm, 13:58 21/11/2024
Heat Treatment Conventional and Novel Applications

Heat Treatment Conventional and Novel Applications

Thứ Năm, 13:51 21/11/2024
Swift Notes for Professionals

Swift Notes for Professionals

Thứ Năm, 13:42 21/11/2024

Student study guide: Chemistry

Thứ Tư, 14:53 03/08/2022

Principles of environmental science: Inquiry and applications

Thứ Tư, 14:19 03/08/2022

Food science the biochemistry of food and nutrition

Thứ Tư, 14:13 03/08/2022

Annual edition: Environmental 03/04

Thứ Tư, 14:06 03/08/2022

Tập truyện ngắn, Truyện và Ký: Mùa xuân tiếng chim; Sống với thời gian hai chiều

Thứ Tư, 14:03 03/08/2022