Food science the biochemistry of food and nutrition

This book is aimed at students following courses in food science, food technology and other food-related subjects for which a knowledge of food microbiology is essential. It provides a comprehensive introduction to the subject and is also a useful resource for those interested in food and food safety

Food science the biochemistry of food and nutrition

Kay Yockey Mehas, Sharo Leley Rodgers.

Glencoe Mc Graw - Hill

1997

Abstract

This book is aimed at students following courses in food science, food technology and other food-related subjects for which a knowledge of food microbiology is essential. It provides a comprehensive introduction to the subject and is also a useful resource for those interested in food and food safety. Chapters give details of the following: the structure of microorganisms; naming, classification and identification; growth and microbial populations; microbial nutrition and cultivation; factors affecting growth; death; food spoilage; foodborne diseases and food poisoning; fermented foods and milk products; and controlling the microbiological quality and safety of foods.

Citation

Kay Yockey Mehas, Sharo Leley Rodgers. Food science the biochemistry of food and nutrition, Glencoe Mc Graw - Hill, 1997.

Collection

Bộ sưu tập số Công nghệ Hóa học

Related document

Food science the biochemistry of food and nutritionChemistry Raymond ChangConcise encyclopedia of chemistry

Food science the biochemistry of food and nutrition

Chemistry Raymond ChangConcise encyclopedia of chemistry

QR code

Food science the biochemistry of food and nutrition

Content

  • Thứ Tư, 14:13 03/08/2022

Tin tiêu điểm

Truy cập hàng triệu sách điện tử miễn phí với The Online Books Page

Thứ Hai, 08:38 22/01/2024
5 khóa học miễn phí về thiết kế đồ họa

5 khóa học miễn phí về thiết kế đồ họa

Thứ Tư, 09:33 13/12/2023

7 khóa học “Kỹ thuật cơ khí” sinh viên ngành Cơ khí cần biết

Thứ Sáu, 13:57 08/12/2023
[Coursera] Khóa học “Tìm hiểu các phương pháp nghiên cứu” của ĐH Luân Đôn

[Coursera] Khóa học “Tìm hiểu các phương pháp nghiên cứu” của ĐH Luân Đôn

Thứ Hai, 08:55 06/11/2023

Khai thác danh mục tạp chí mở Directory of Open Access Journals (DOAJ)

Thứ Sáu, 15:50 18/08/2023

Các bài đã đăng

Hỏi - đáp về chế độ, chính sách lao động - tiền lương - bảo hiểm xã hội và các văn bản hướng dẫn thi hành

Thứ Ba, 10:19 09/04/2024

Hướng dẫn tự nghiên cứu lý luận Nhà nước và pháp luật

Thứ Ba, 10:00 09/04/2024

Phát triển các thị trường khu vực Châu Á - Thái Bình Dương thời kỳ 2015 - 2020 định hướng đến năm 2030

Thứ Ba, 09:48 09/04/2024

Chiến thắng Hà Nội - Điện Phủ trên không 1972 - Sức mạnh Việt Nam và tầm vóc thời đại

Thứ Ba, 09:34 09/04/2024

Hướng dẫn nghiệp vụ phổ biến, giáo dục pháp luật

Thứ Tư, 14:42 27/03/2024

Annual edition: Environmental 03/04

Thứ Tư, 14:06 03/08/2022

Tập truyện ngắn, Truyện và Ký: Mùa xuân tiếng chim; Sống với thời gian hai chiều

Thứ Tư, 14:03 03/08/2022

Conservation directory 48 TH edition: The guide to worldwide environmental organizations

Thứ Tư, 13:59 03/08/2022

Thơ : Trăng hai mùa; Thấp thoáng trăm năm

Thứ Tư, 13:53 03/08/2022

Concepts of database management

Thứ Tư, 13:53 03/08/2022