Food science the biochemistry of food and nutrition

This book is aimed at students following courses in food science, food technology and other food-related subjects for which a knowledge of food microbiology is essential. It provides a comprehensive introduction to the subject and is also a useful resource for those interested in food and food safety

Food science the biochemistry of food and nutrition

Kay Yockey Mehas, Sharo Leley Rodgers.

Glencoe Mc Graw - Hill

1997

Abstract

This book is aimed at students following courses in food science, food technology and other food-related subjects for which a knowledge of food microbiology is essential. It provides a comprehensive introduction to the subject and is also a useful resource for those interested in food and food safety. Chapters give details of the following: the structure of microorganisms; naming, classification and identification; growth and microbial populations; microbial nutrition and cultivation; factors affecting growth; death; food spoilage; foodborne diseases and food poisoning; fermented foods and milk products; and controlling the microbiological quality and safety of foods.

Citation

Kay Yockey Mehas, Sharo Leley Rodgers. Food science the biochemistry of food and nutrition, Glencoe Mc Graw - Hill, 1997.

Collection

Bộ sưu tập số Công nghệ Hóa học

Related document

Food science the biochemistry of food and nutritionChemistry Raymond ChangConcise encyclopedia of chemistry

Food science the biochemistry of food and nutrition

Chemistry Raymond ChangConcise encyclopedia of chemistry

QR code

Food science the biochemistry of food and nutrition

Content

  • Thứ Tư, 14:13 03/08/2022

Tin tiêu điểm

Hướng dẫn khai thác và sử dụng Thư viện Đại học Công nghiệp Hà Nội năm 2024

Hướng dẫn khai thác và sử dụng Thư viện Đại học Công nghiệp Hà Nội năm 2024

Thứ Ba, 14:33 17/09/2024

PGS.TS Nguyễn Thị Hồng Nga, Giám đốc - Trung tâm Đào tạo Sau đại học trao tặng 02 đầu sách ngoại văn cho Trung tâm Thông tin - Thư viện

Thứ Sáu, 07:37 24/05/2024
Hướng dẫn khai thác Bộ sưu tập tài nguyên giáo dục mở (OER)

Hướng dẫn khai thác Bộ sưu tập tài nguyên giáo dục mở (OER)

Thứ Bảy, 15:58 04/05/2024

Truy cập hàng triệu sách điện tử miễn phí với The Online Books Page

Thứ Hai, 08:38 22/01/2024
5 khóa học miễn phí về thiết kế đồ họa

5 khóa học miễn phí về thiết kế đồ họa

Thứ Tư, 09:33 13/12/2023

Các bài đã đăng

Philosophy of Computer Science: An Introductory Course

Philosophy of Computer Science: An Introductory Course

Thứ Năm, 14:08 21/11/2024
Our Extractive Age: Expressions of Violence and Resistance

Our Extractive Age: Expressions of Violence and Resistance

Thứ Năm, 14:03 21/11/2024
Understanding the DOM: Document Object Model

Understanding the DOM: Document Object Model

Thứ Năm, 13:58 21/11/2024
Heat Treatment Conventional and Novel Applications

Heat Treatment Conventional and Novel Applications

Thứ Năm, 13:51 21/11/2024
Swift Notes for Professionals

Swift Notes for Professionals

Thứ Năm, 13:42 21/11/2024

Annual edition: Environmental 03/04

Thứ Tư, 14:06 03/08/2022

Tập truyện ngắn, Truyện và Ký: Mùa xuân tiếng chim; Sống với thời gian hai chiều

Thứ Tư, 14:03 03/08/2022

Conservation directory 48 TH edition: The guide to worldwide environmental organizations

Thứ Tư, 13:59 03/08/2022

Thơ : Trăng hai mùa; Thấp thoáng trăm năm

Thứ Tư, 13:53 03/08/2022

Concepts of database management

Thứ Tư, 13:53 03/08/2022