Bakery Products Science and Technology

Introduction; Flours; Baking Ingredients; Baking Science and Technolog; Bread; Other Bakery Products; Examples of World Bakery Products;

Bakery Products Science and Technology

Y. H. Hui, I. De Leyn, M. A. Pagani, C. M. Rosell, J. D. Selman, N. Therdthai

John Wiley & Sons, Ltd

2014

Abstract

Baking is a process that has been practiced for centuries, and bakery products range in complexity from the simple ingredients of a plain pastry to the numerous components of a cake. While currently there are many books available aimed at food service operators, culinary art instruction and consumers, relatively few professional publications exist that cover the science and technology of baking. In this book, professionals from industry, government and academia contribute their perspectives on the state of industrial baking today.

The second edition of this successful and comprehensive overview of bakery science is revised and expanded, featuring chapters on various bread and non-bread products from around the world, as well as nutrition and packaging, processing, quality control, global bread varieties and other popular bakery products. The book is structured to follow the baking process, from the basics, fl our and other ingredients, to mixing, proofing and baking.

Blending the technical aspects of baking with the latest scientific research, Bakery Products Science and Technology, Second Edition has all the fi nest ingredients to serve the most demanding appetites of food science professionals, researchers, and students.

Citation

Y. H. Hui, I. De Leyn, M. A. Pagani, C. M. Rosell, J. D. Selman, N. Therdthai. Bakery Products Science and Technology, John Wiley & Sons, Ltd, 2014.

Collection

Hóa học

Related document

Bakery Products Science and TechnologyPrinciples of Instrumental Analysis 7th edition SkoogPharmaceutical nanotechnology innovation and production

Bakery Products Science and Technology

Principles of Instrumental Analysis 7th edition Skoog

Pharmaceutical nanotechnology innovation and production

QR code

Bakery Products Science and Technology

Content

  • Thứ Năm, 12:53 13/05/2021

Tin tiêu điểm

Hướng dẫn khai thác và sử dụng Thư viện Đại học Công nghiệp Hà Nội năm 2024

Hướng dẫn khai thác và sử dụng Thư viện Đại học Công nghiệp Hà Nội năm 2024

Thứ Ba, 14:33 17/09/2024

PGS.TS Nguyễn Thị Hồng Nga, Giám đốc - Trung tâm Đào tạo Sau đại học trao tặng 02 đầu sách ngoại văn cho Trung tâm Thông tin - Thư viện

Thứ Sáu, 07:37 24/05/2024
Hướng dẫn khai thác Bộ sưu tập tài nguyên giáo dục mở (OER)

Hướng dẫn khai thác Bộ sưu tập tài nguyên giáo dục mở (OER)

Thứ Bảy, 15:58 04/05/2024

Truy cập hàng triệu sách điện tử miễn phí với The Online Books Page

Thứ Hai, 08:38 22/01/2024
5 khóa học miễn phí về thiết kế đồ họa

5 khóa học miễn phí về thiết kế đồ họa

Thứ Tư, 09:33 13/12/2023

Các bài đã đăng

Philosophy of Computer Science: An Introductory Course

Philosophy of Computer Science: An Introductory Course

Thứ Năm, 14:08 21/11/2024
Our Extractive Age: Expressions of Violence and Resistance

Our Extractive Age: Expressions of Violence and Resistance

Thứ Năm, 14:03 21/11/2024
Understanding the DOM: Document Object Model

Understanding the DOM: Document Object Model

Thứ Năm, 13:58 21/11/2024
Heat Treatment Conventional and Novel Applications

Heat Treatment Conventional and Novel Applications

Thứ Năm, 13:51 21/11/2024
Swift Notes for Professionals

Swift Notes for Professionals

Thứ Năm, 13:42 21/11/2024

Pharmaceutical nanotechnology innovation and production

Thứ Năm, 12:46 13/05/2021

New Product Development in Textiles: Innovation and Production

Thứ Năm, 12:23 13/05/2021

Physical Testing of Textiles

Thứ Năm, 07:56 13/05/2021

Principles of Instrumental Analysis 7th edition Skoog

Thứ Tư, 19:01 12/05/2021

Essentials in nanoscience and nanotechnology

Thứ Tư, 15:42 12/05/2021