TRANG CHỦ > GIỚI THIỆU SÁCH
Food Processing and Preservation
Cuốn sách này trình bày cả nghiên cứu cơ bản và ứng dụng về chế biến và bảo quản thực phẩm.
Thứ Năm, 10:47 05/12/2024
» Current Topics on Superfoods (24/11/2025)
» Forest Entomology and Pathology Volume 1: Entomology (24/11/2025)
» University Engagement with Farming Communities in Africa: Community Action Research Platforms (24/11/2025)
» Malus domestica: New Insights (24/11/2025)
» Communicating Science: A Global Perspective (24/11/2025)
» Food Processing and Packaging Technologies (05/12/2024)
» Indian Agriculture Towards 2030: Pathways for Enhancing Farmers’ Income, Nutritional Security and Sustainable Food and Farm Systems (04/12/2024)
» Mineral Building Traditions in the Himalayas (04/12/2024)
» Accelerator-Driven System at Kyoto University Critical Assembly (03/12/2024)
» Digitalization and Sustainable Manufacturing: Twin Transition in Norway (03/12/2024)
Hướng dẫn khai thác và sử dụng Thư viện Đại học Công nghiệp Hà Nội năm 2024
PGS.TS Nguyễn Thị Hồng Nga, Giám đốc - Trung tâm Đào tạo Sau đại học trao tặng 02 đầu sách ngoại văn cho Trung tâm Thông tin - Thư viện
Hướng dẫn khai thác Bộ sưu tập tài nguyên giáo dục mở (OER)
Truy cập hàng triệu sách điện tử miễn phí với The Online Books Page
5 khóa học miễn phí về thiết kế đồ họa
Current Topics on Superfoods
Forest Entomology and Pathology Volume 1: Entomology
University Engagement with Farming Communities in Africa: Community Action Research Platforms
Malus domestica: New Insights
Communicating Science: A Global Perspective
Food Processing and Packaging Technologies
Indian Agriculture Towards 2030: Pathways for Enhancing Farmers’ Income, Nutritional Security and Sustainable Food and Farm Systems
Mineral Building Traditions in the Himalayas
Accelerator-Driven System at Kyoto University Critical Assembly
Digitalization and Sustainable Manufacturing: Twin Transition in Norway
Copyright © 2018 Hanoi University of Industry.